Vores læderarbejde

 

Ud fra vores egne skabeloner fremstiller vi håndlavet læderarbejde fra først til sidst. Mønsterborterne er vores eget design og blandt andet inspireret af vikingetidens brikbånd, der smykkede kofter og kapper. Nogle af vores kniv- og sakseskeder har fået et mønster, der giver associationer i retning af skibsstævnen på et vikingeskib.

 

Vores læderarbejde får altid et unikt udseende, både fordi ægte læder er et organisk materiale med uregelmæssigheder, der tager forskelligt imod farve, og fordi vi kombinerer læderfarver, hørtråd og mønstre på kryds og tværs.

 

Alt vores læderarbejde bliver fremstillet af vegetabilsk garvet kernelæder, og hvis vi undtagelsesvis ikke kan garantere det, vil det fremgå under den konkrete vare.

 

Er du interesseret i en af vores modeller, men gerne vil have læderet indfarvet i en af vores andre farver, syet med en anden farve tråd eller måske med en mønsterbort eller uden, så kontakt os. Vi syr også gerne en skede til din yndlingskniv eller et etui til bladet på din håndøkse.

 

Knive laves dog ikke på bestilling, men kun når Jens knivmager er gået i værkstedet, og så kan resultatet ses under fanen ”Snitteknive og vikingeknive”.

 

God fornøjelse

Karen

KRÉMATA - Kréativt læderarbejde med inspiration fra fortiden
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk