LÆDERÆSKER

 

Sådan får du styr på alle de småting, der har det med at forsvinde, selv om du ved, at de skal være der et eller andet sted.

 

Der er ikke noget så frustrerende, som når man strikker eller syr, og målebåndet er væk, at man igen ikke kan finde tændstikkerne til stearinlyset, at vindueskarmen i badeværelset endnu engang ser ud, som om der har været en tsunami forbi, eller ingen kan finde en eneste kuglepen i hele huset.

 

Men det er der en løsning på. Og det er læderæsker i forskellige størrelser.

 

Hvordan finder man på at sy en æske af læder, vil du måske gerne vide? Ja, inspirationen er Mästermyrkisten, selv om vores læderæsker holder målestoksforholdet 2:1:1, og ikke det originale 3:1:1, men der var altså lige brug for en smart æske til værktøj og sytøj. Den første store æske fik snart følgeskab af en mindre, og så en der var mindre endnu, og en bestilling blev til endnu en størrelse …

 

Så nu fremstiller vi dem i fem størrelser:

Stor ca. 12 x 12 x 24 cm

Mellem ca. 10 x 10 x 20 cm

Lille høj ca.7 x 8,5 x 14 cm

Lille almindelig ca. 7 x 7 x 14 cm

Mini ca. 5 x 5 x 10 cm

 

Men det stopper ikke helt dér: Jeg har netop syet et pennalhus til sønnens tegnegrej 5 x 5 x 18 x cm med låg og rem om låget. Så lige om lidt kommer der et pennalhus på hjemmesiden. Ja, det er ikke konkurrencedygtigt på prisen. Det ved jeg godt, men du får et pennalhus, der holder i mange år, og som ikke bliver forvekslet med andres.

 

De æsker, jeg har på lager lige nu, kan du se nedenfor. Men hvis nu f.eks. julegaven skal være i en af de andre læderfarver eller en anden farve tråd (hvid, sort, gul eller blå), kan du bestille den størrelse, som du gerne vil have. 

 

Stor læderæske, gulbrun narvsværte syet med gul hørtråd. Pris: Kr.  800,00 + forsendelsesomkostninger.

Stor læderæske i mørkebrun narvsværte med brikbåndsinspireret bort på kanten af låget. Pris: Kr. 950,00 + forsendelsesomkostninger.

 

Mellemstor læderæske, rødbrun narvsværte syet med hvid hørtråd. Monteret med fast rem. Pris: Kr.  950,00 + forsendelsesomkostninger.

Mini læderæsker. Vi har eksperimenteret med forskellige farver hørtråd; tan narvsværte med gul tråd, rødbrun narvsværte med blå hørtråd; gulbrun med gul hørtråd og mørkebrun med hvid hørtråd. Pris pr. styk: Kr. 275,00 + forsendelsesomkostninger.

 

 

 

 

Karen Rørby Kristensen Ålemarksgyden 166 5270 Odense N tlf. 22 40 09 86 Krkris@kremata.dk CVR 43423738
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk