Handelsbetingelser hos Krémata

 

 

Kreativt læderarbejde og knive fra Krémata

Ålemarksgyden 166

5270 Odense N

CVR 43423738

Telefon: 22 40 09 86

E-mail: krkris@kremata.dk

 


Priser

Hos Krémata er alle priserne i danske kroner (DKK) og pålægges ikke yderligere afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke, ligesom der tages forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser, samt udsolgte varer.

 

Betaling

Krémata modtager betaling med bankoverførsel og mobil Pay. Du modtager en faktura pr. e-mail ved bestilling, men din bestilling bliver først behandlet, når din betaling er gennemført.

 

Levering

Vi bestræber os på at sende varen inden for 1-3 hverdage. Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 42 kr. Varer vil blive leveret til nærmeste pakkeudleveringssted.

Vi leverer ikke til udlandet, og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med Post Nord eller GLS til gældende takster, der tillægges varens pris. Hvis du ønsker pakken direkte frem til din adresse frem for til nærmeste pakkeshop, skal du gøre opmærksom på det i bestillingen.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt via vores hjemmeside. De 14 dage træder i kraft fra det tidspunkt, hvor ordren er nået frem til dig. Hvis der er tale om flere varer i samme ordre, gælder de 14 dage fra modtagelsen af den sidste af varerne.

Vil du gøre brug af din fortrydelsesret, skal det meddeles på e-mail til krkris@kremata.dk senest 14 dage efter leveringen, og varen skal være os i hænde senest 14 dage, efter at vi er blevet informeret om din brug af fortrydelsesretten. I meddelelsen skal der gøres tydelig opmærksom på dit ønske om brug af fortrydelsesretten.

Du skal selv afholde omkostningerne i forbindelse med returnering. Ved returnering er du endvidere ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind, og bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til dig og indtil, vi har modtaget den retur. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Bemærk, at følgende varetyper ikke er omfattet af fortrydelsesretten:

Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, idet disse ikke er omfattet af købsloven, men derimod er at opfatte som tjenesteydelser. Endvidere er varer, hvor plomberingen er brudt, eller varer, der forringes eller forældes hurtigt, heller ikke omfattet af fortrydelsesretten.

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord du må altså prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik, men ikke tage den i egentlig brug. Det er op til Krémata ved Karen Rørby Kristensen at vurdere varens stand, og den fulde købspris bliver selvfølgelig refunderet, når den returnerede vare er modtaget og kan godkendes.

Reklamationsret

Der gives to års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i "rimelig tid", efter du har opdaget manglen/fejlen. Krémata vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang, f.eks. leveringsomkostninger undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder.

 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes varen direkte til:

 

Krémata

Att. Karen Rørby Kristensen

Ålemarksgyden 166

5270 Odense N

Reklamationer og returnering af varer i øvrigt modtages ikke, hvis disse er sendt på efterkrav.

Ved fortrydelse af købet eller refusion

Du bedes medsende bankoplysninger i form af registreringsnummer og kontonummer, så beløbet kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da der ikke tale om følsomme oplysninger og disse vil kun blive anvendt til vores opfyldelse af tilbagebetalingen/refusionen.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt via vores hjemmeside, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: krkris@kremata.dk

 

Persondatapolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. De er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Krémata, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Krémata og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne bliver slettet. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige i Krémata er: Karen Rørby Kristensen

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Krémata har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til krkris@kremata.dk.

Cookies
På www.kremata.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet.

Karen Rørby Kristensen Ålemarksgyden 166 5270 Odense N tlf. 22 40 09 86 Krkris@kremata.dk CVR 43423738
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk