Handelsbetingelserne gælder for alle køb hos Kremata. 

Leveringen: Vi sender alle varer med PostNord eller GLS til gældende takster, der tillægges varens pris. 

Du modtager en faktura pr. e-mail ved bestilling.  men din bestilling bliver først behandlet, når din betaling er gennemført Du skal straks kontakte os på mail i forbindelse med reklamation over eventuelle fejl og mangler ved en leverance

Hvis du fortryder dit køb, inden at vi har ekspederet din ordre, kan du afbestille på mail/sms, og det er selvfølgelig gratis for dig. Skulle du fortryde din ordre, efter at vi har sendt varen, kan du returnere varen til os indenfor 14 dage efter modtagelsen, ifølge forbrugeraftaleloven § 19 stk. 1-2. Bemærk, at fortrydelsesretten bortfalder, hvis varen har været i brug. Returnering af en vare sker for din egen regning.

Vær opmærksom på, at lædervarer, der er fremstillet på bestilling eller tilpasset efter dine specielle ønsker ikke er omfattet af fortrydelsesretten, fordi der er tale om en tjenesteydelse ifølge forbrugeraftaleloven § 18 stk. 2-3.

Alle køb er omfattet af de normale garanti- og reklamationsregler i henhold til købeloven.

Du er selvfølgelig velkommen til at hente din vare hos os, men så skal du være opmærksom på, at så er der ikke længere en fortrydelsesfrist i forbindelse med købet.

Betaling sker via bankoverførsel 

KRÉMATA - Kréativt læderarbejde med inspiration fra fortiden
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk